ELAZIĞ / MERKEZ - Şehit Nadir İpek Ortaokulu

Şehit Nadir İpek Ortaokulu

HİCRET MAH. TADIMYOLU SK. NO: 2 İÇ KAPI NO: 0 MERKEZ / ELAZIĞ
Vizyon
Geçmişten geleceğe köprü kurup, geleceği bugünden yaşayarak, Türk Milli Eğitimi Temel Kanunu doğrultusunda birey yetiştirmek için, kaliteyi arttırarak örnek ve lider bir okul olmaktır. İstiyoruz ki ; Okulumuzda demokrasi temel ihtiyaç kabul edilsin. Okulumuzda her veli öğrencisine her türlü fırsatın verildiğini bilsin. *Okulumuz çevresinde bir bilim ve kültür yuvası haline gelsin.*Okulumuzda geleceğin bilim adamları ve mucitleri yaratılsın.*Okulumuz en çağdaş eğitim ve öğretim için; velilerin, okul personelinin, çevremizdeki özel, kamu kurum ve kuruluşlarının ve öğrencilerimiz ile oluşturduğu bölünmez bir aile, olsun. Okulda bütünlük, birlik ve dirlik olsun. Öğrenciler arasında hoşgörü, sevgi ve saygı ortamı oluşsun. Vatanına, Bayrağına ve milletine karşı faydalı fertler olsun diyoruz.
Misyon
Türk Milli Eğitimi Temel Kanununda ifade edilen; Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları, Temel İlkeleri ve Atatürk İlke ve İnkılâpları doğrultusunda, bireyler yetiştirmektir. Biz bütün öğrencilerimize, bilgi ve teknolojiye ulaşmasını sağlamak ve bu konuda bilgilendirmek, öğrencilerimizi her şeyi sorgulayan, yapıcı, yaratıcı ve bilimsel düşünen, haklarını bilen ve arayabilen bireyler olarak yetiştirmek ve onlara, hızla gelişen ve değişen dünyayı anlayabilmeler ve uyum sağlamaları için gerekli bilgi ve becerilerle donatmak için varız.
2011-2012 Bu Benim Eserim Türkiye Birinciliği
Kütüphane Kitap Sayısı :2009
07.00-12.30
YENİKÖY OTOBÜSÜ - YENİKÖY MİNİBÜSLERİ OKULUMUZUN ÖNÜNDEN GEÇMEKTEDİR.
ELAZIĞ MERKEZ
1 KM
Okulumuz 16 şubeden oluşmaktadır. Her sınıf seviyesinden 4 şube bulunmaktadır.
4006 Tübitak Bilim Fuarı, e Twinning projeleri, Tübitak 2204 projeleri,
Bugünün Bilimi Yarının Teknolojisi Projesi